logo

szczegółowe informacje o produktach

Created with Pixso. Do domu Created with Pixso. produkty Created with Pixso.
Tokarka hamulcowa
Created with Pixso.

Tłumaczko hamulcowe samochodowe ciężkiego użytku 120 obrotów na minutę z w pełni regulowanym stołem T2009

Tłumaczko hamulcowe samochodowe ciężkiego użytku 120 obrotów na minutę z w pełni regulowanym stołem T2009

Nazwa marki: Iter
Numer modelu: T2009
MOQ: 1 SET
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union
Zdolność do zaopatrzenia: 1000 zestawów / miesiąc
Szczegółowe informacje
Miejsce pochodzenia:
Chiny
Orzecznictwo:
CE
Kolor:
Niebieski czerwony
Maksymalna średnica dysku:
19,2 "/480 mm
Maksymalna grubość dysku:
1.6"/40mm
Precyzja dysku:
≤ 0,01 mm
Gwarancja:
1 rok
Władza:
400 W
Szczegóły pakowania:
Pudełka ze sklejki
Możliwość Supply:
1000 zestawów / miesiąc
Podkreślić:

Zmiennik hamulca samochodowego

,

Prężnik hamulcowy samochodowy 120 obr./min

,

Prężnik hamulca samochodowego

Opis produktu

Ciężko pracujące obróbki hamulcowe samochodowe do wymagających zastosowań T2009

Cechy

1. Ta maszyna jest zbudowana z myślą o szybkim uruchomieniu, zapewniając płynny proces montażu, który eliminuje niepotrzebną złożoność, skraca czas przygotowania,i zwiększa ogólną wydajność operacyjną warsztatów motoryzacyjnych.
  2. Stabilność jest kluczem do osiągnięcia precyzji, a sztywne mocowanie i wysokiej precyzji uchwyt narzędzi tej maszyny zapewniają, że każdy cięcie jest wykonywane bezbłędnie, bez odchylenia lub błędu.
  3. Maszyna ta zapewnia doskonałą jakość wykończenia przy jednoczesnym utrzymaniu wysokiej prędkości pracy, zapewniając, że każdy dysk hamulcowy jest ponownie wykończony z doskonałą dokładnością w minimalnym czasie.
  4. Przystępna do użytkowania konstrukcja, ta maszyna obejmuje w pełni regulowany stojak dla elastyczności, wbudowaną szufladę do przechowywania dla organizacji, bezpieczny wyłącznik awaryjnego zatrzymania,i ciężkie koła zamykające do bezpiecznego umieszczenia podczas użytkowania.
  5. Wygoda jest kluczem do tej maszyny, oferującej regulowany stojak do różnych wysokości operatora, przestronną szufladę do przechowywania akcesoriów, kluczowy wyłącznik awaryjny dla bezpieczeństwa,i ciężkie koła zamykające dla łatwego poruszania się i stabilności.
  6. Aprobatowana przez główne marki motoryzacyjne, ta maszyna z dyskiem hamulcowym jest skonstruowana tak, aby pasować do większości samochodów, co czyni ją niezbędnym narzędziem dla warsztatów obsługujących różne typy pojazdów.

Dane techniczne

Model

T2009

Napięcie silnika

220v/110v

Moc silnika

400w

Prędkość obrotowa

120 obr./min.

Temperatura pracy

-20~40°C

Maksymalna średnica

480 mm

Maksymalna grubość tarczy hamulcowej

40 mm

Dokładność cięcia

0.01mm

Waga brutto

133KG

Pakiet

930*530*340mm              650*480*750 mm

Szczegóły

Tłumaczko hamulcowe samochodowe ciężkiego użytku 120 obrotów na minutę z w pełni regulowanym stołem T2009 0

Tłumaczko hamulcowe samochodowe ciężkiego użytku 120 obrotów na minutę z w pełni regulowanym stołem T2009 1

Tłumaczko hamulcowe samochodowe ciężkiego użytku 120 obrotów na minutę z w pełni regulowanym stołem T2009 2